Vändagen

blogpin1

Bild: pinterest

Idag är det Alla hjärtans dag! Jag tycker om den högtiden, inte nödvändigtvis den kommersiella delen, men tanken om att man under en specifik dag på året är tacksam för alla de personer som betyder mycket för en. Dessutom tycker jag också om att dagen i Finland kallas för Vändagen. Helst visar man ju regelbundet tacksamhet för sina vänner, men ibland blir det bara inte så. Man har inte tid, man tänker att de vet nog det utan att jag säger det eller så glömmer man helt enkelt bort det. Därför är den här dagen utmärkt för att skänka en tanke till de personer som alltid är där för en, får en att skratta och må bra. Och inte bara tänka det, utan verkligen säga det. Idag är jag tacksam för många personer och vänner i mitt liv!

blogpin4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s