Det bästa med lördagar

Sova till klockan 10 utan att vakna av en väckarklocka, börja på en ny bok i sängen innan man stiger upp, dricka tre koppar starkt kaffe i lugn och ro, känna doften av omelett som tillreds i köket medan man väljer en serie eller film att se på; det bästa med lördagar!

img_7071

Igår träffade vi Kride och Stina för att gå på en speakeasy, dvs. en hemlig bar mitt i Helsingfors. Baren var mörk, stämningsfull, mysig och just så som man hade tänkt sig. Alla valde vi olika, spännande cocktails att smaka på i den lilla baren. Efter det gick vi vidare till en annan bar för att dricka några specialöl. Det var alltså en mycket bra start på veckoslutet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s