Bubblor och bästa vänner

fredag2

fredag1

fredag3

Fredagen känns ganska avlägsen nu, men det är ju en ganska bekant måndagskänsla. Jag är så nöjd över det gångna veckoslutet. Jag fick en massa ny energi på grund av roligt program och solsken både på lördag och söndag. Veckoslutet började med afterwork tillsammans med Sonja. Vi öppnade en guldflaska som innehöll efterlängtade bubblor och sedan skålade vi in veckoslutet. Vi åt middag, drack rödvin, pratade igenom en film, såg en annan bättre film och talade om allt viktigt och mindre viktigt in till natten, så som det brukar vara med ens bästa vänner.

Och idag är det 1000 koppar kaffe och gradu som står på agendan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s