Fifty shades of gray

januari

januari2

januari3

januari4

Ute är det grått, grått, grått. Och mörkt. Men som tur har man så fullt upp att man inte hinner tänka på det och det hinner inte störa en så mycket. Jag lär mig hela tiden något nytt på jobbet, vilket känns helt jättebra. Och avhandlingen går också framåt efter några verkligen stora om och men där kring jul. Det är hektiskt just nu, men jag är bara glad att det händer något. Hösten var ganska lugn och stundvis tråkig, långsam. Men det behövs väl också sådana perioder här i livet. 2017, jag tror på dig. Det här ska nog bli ett bra år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s