Bröllopsplaneringen

Jag märkte att bröllopskategorin här på bloggen ekar tomt och innehåller endast ett inlägg. Orsaken till det är att vi inte har kommit igång med bröllopsplaneringen. I början av hösten trodde vi att vi visste var vi ville gifta oss, men när vi besökte stället strök vi den festlokalen från vår lista. Bröllopsresan bestämde vi redan för ca fem-sex år sedan, då när vi inte ens var förlovade, men det är inte så konstigt eftersom vi båda älskar att resa. Vi har två datum vi tänker oss att kunde vara bra för vårt bröllop, men det är ungefär det enda vi vet. Men som tur har vi ju inte alls skyndsamt eftersom båda datumen är först år 2018. Det känns som att det nu går mer tid och energi åt till att tänka på gradun, bådas nya jobb och livet som pågår just nu. Men den takten passar oss bra. Om ett par veckor ska vi gå på bröllopsmässa, så kanske vi då blir inspirerade att börja med planeringen.

hm2

hm1

Mount fuji at Lake kawaguchiko,Sunrise , vintage

hm4

hm5

hm6

Alla resebilder är från min pinterest. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s