Vinterbad

26.12.jpg

vaksim2016

spegelblankt

lyktor

stegen.jpg

För några dagar sedan höll jag mitt löfte som jag gav under en het sommardag då vintern kändes otroligt avlägsen. Jag lovade att jag det här året skulle vinterbada. Då graderna föll och vintern smög sig in i landet kändes det löftet ganska obehagligt. Men på juldagen gjorde jag äntligen det! Det kändes inte ens alls så hemskt som jag hade tänkt mig. Det var bara uppfriskande och skönt. Och ja, lite kallt. Dessutom hade det hunnit bli kolmörkt då vi badade bastu, så vi navigerade oss till vattnet med hjälp av några lyktor. Det var verkligen stämningsfullt. Två gånger klättrade jag ner för stegen och doppade mig i isvattnet! Och jag tror att jag kommer att göra det i fortsättningen också. Eller vi får väl se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s