22 – Två tips

födis.jpg

Nu är det bara två nätter kvar till jul och alla julklappar är inhandlade. Jag hann nog bli riktigt störd på posten, men för ett par timmar sen fick jag till slut ett meddelande om att paketet kunde hämtas från kiosken. Som tur!
Ikväll bytte Sonja och jag våra julklappar, åt en festlig julmåltid (pizza) och gick på bio. Vi såg Elle. Uppfriskande att se på annat än bara Hollywood-filmer. Isabelle Huppert spelade en intressant karaktär och spänningen var påtaglig. Och som BBC skrev var filmen “The thriller too shocking for Hollywood”. Rekommenderar! En annan sak som jag rekommenderar, men som säkert ingen missat vid det här laget: Skam säsong 1 och 2 på Yle Arenan. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s