13 – Slutspurt

v1

v2

v3

v4

is

Idag är det bara 10 dagar kvar till jul. Som sagt brukar jag inte längre vara så överdrivet förtjust i julen, utan istället förhålla mig ganska neutral till den. Men nu längtar jag ändå otroligt mycket till julafton och mellandagarna. Det ska bli skönt att ta en vecka ledigt från alla måsten och stressfaktorer. Året kommer att börja bra med nytt jobb och förhoppningsvis framsteg med avhandlingen, men före det behöver jag lite paus och det kommer jag att unna mig själv mellan jul och nyår. Det känns så spännande och overkligt att år 2017 kommer att vara året då jag slutför mina studier och stiger ordentligt in i arbetslivet. Så som jag har längtat! Ännu några månaders slutspurt, men sen.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s