10 – På isen

satu

danielpa%cc%8aisen

satu2

danielisolen

solochis

jag

Idag när jag stod i köket och diskade min kaffekopp såg jag i bakgrunden hur något svischade snabbt förbi utanför fönstret. När jag tittade upp såg jag att det var min svärmor som skrinnade på isen! Sjön hade just och just hunnit frysa till is och det såg lite ut som om hon skrinnade på vatten. Vi gick ner för att titta på och njuta av det vackra vintervädret. Och så bestämde vi oss för att vi också ska prova på att skrinna på sjön imorgon. Det såg så roligt ut! Vi får hoppas på likadant väder imorgon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s