9 – Grand Canyon

Dagens bilder:

grandcanyon

grandcanynon2

Jag har aldrig känt mig så liten som när jag satt där på kanten och tittade ner i Grand Canyon. Det är när man besöker platser som dessa som man inser hur mäktig och otrolig naturen verkligen är.

Jag minns hur väckarklockan ringde på morgonnatten för att vi skulle kunna se solen stiga över den stora kanjonen. Det var tyvärr molnigt, men ändå en upplevelse vi aldrig kommer att glömma. Här är faktiskt inlägget från vår reseblogg. Och här är mer bilder från Grand Canyon.  Och när vi gick runt området såg vi ett träd vi tänkte att vi ville klättra upp i och det gjorde vi. Sedan bad vi någon person i närheten att ta bild på det, vilket orsakade i att det bildades en lång kö av människor som också ville ha en bild på sig uppe i ett träd vid Grand Canyon. Över lag var det sjukt hur människor satsade på sina selfies på det där området.Man blev nästan rädd när man såg att folk gjorde sitt allt och klättrade ut till yttersta kanten bara för att få en lyckad bild på sig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s