Hellre citronpasta i solen

citronpasta.jpg

Imorgon är det första december och jag längtar tillbaka till den här dagen då vi åt citronpasta i solen och drack rosé med isbitar i medan vi blickade ut över sjön. Det är snart första december och jag har inte ens någon julkalender och verkligen ingen julstämning. Men snart är det min födelsedag och den brukar alltid hämta med sig lite decemberuppskattning och julkänslor. Jag litar åtminstone på det. Kanske jag borde anstränga mig lite för att skapa den där julstämningen. Köpa ljus, hämta vår julgran från källaren, hänga upp ljusslingor, fundera på julklappar, lyssna på julmusik, värma upp glögg. Och ja, köpa den där julkalendern!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s