Mardrömmar och vilda körsbär

I natt drömde jag att min externa hårddisk gick sönder och att alla mina bilder försvann. Och då menar jag verkligen alla. Och i drömmen kändes det som om en stor del av mig försvann tillsammans med bilderna. Det var som om någon hade raderat alla mina bästa minnen som jag så varsamt dokumenterat under hela mitt liv. Jag vet inte om jag ska försöka läsa in mig på drömmen och analysera vad den betyder. Kanske det är någon slags fas i livet då jag om några dagar fyller 27 och det känns som om jag flyttar mig längre och längre bort från min barndom. Eller sen var det bara en stressdröm och ett tecken på att jag ska överföra alla mina bilder till en pålitlig molntjänst. Eller kanske en blandning av dessa två.

ko%cc%88rsba%cc%88r2

ko%cc%88rsba%cc%88r

Körsbärsbilderna är från en extremt varm och somrig dag i juli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s