Bröllopsinspiration

img_1046

 

img_1003

Det är redan fyra månader sedan Daniel gick ner på knä och överraskade mig med den stora frågan. Frågan i sig var ju inte en så stor överraskning i och med att vi redan länge vetat att vi vill vara tillsammans resten av livet, men jag hade ändå ingen aning om att Daniel hade i smyg gått och köpt en vacker ring och att han redan länge vetat var han ville fria.

Redan då i juli bestämde vi att vi inte ska ta någon stress för bröllopet, utan istället njuta av att vara förlovade. Men en kväll för ett par veckor sedan satte vi oss ner efter en god middag, öppnade en skumpa och började med lite brainstorming. Det känns bra att vi båda är på samma våglängd gällande våra kriterier och önskemål. Vi vill båda satsa på stämningen och maten. Det är det allra viktigaste. Resten tänker vi inte ta så stor stress av! Men det är ju alltid roligt att samla på fina pinterest-bilder och söka inspiration.

bilder: pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s