Insnöade pelargoner

Igår kom den. Den första snön. Så nu är det alltså vinter igen. Idag när jag gick hem från min föreläsning sken solen och snön glittrade och det kändes som februari. Någon dag måste jag nog gå ut med kameran för att föreviga vintern, nu när man ännu tål den på något plan. När jag gick igenom gamla foton märkte jag att jag inte hade publicerat bilderna som jag tog när jag var i Ekenäs i början av september. Då kunde man fortfarande äta ute på mammas lilla bakgård utan att frysa ihjäl och gå på pokémonjakt i en tunn jacka. Annat är det nu. Mamma sa att hon inte ens hade hunnit rädda sina pelargoner som nu blev insnöade på gården. Stackars blommor. Och mamma som hade vårdat dem så varsamt hela våren och sommaren.

ekena%cc%88s1

ekenäs2.jpg

ekenäs3.jpg

ekenäs4.jpg

ekenäs5.jpg

ekenäs6.jpg

ekena%cc%88s8

ekena%cc%88s7

ekena%cc%88s9

ekena%cc%88s10

ekena%cc%88s11

ekena%cc%88s12

ekena%cc%88s13

ekena%cc%88s14

ekena%cc%88s15

ekena%cc%88s16

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s