Lördagsutflykt

Jag älskar att bo mitt i stan och skulle inte byta ut det för något i världen, men ibland kan jag längta ut till naturen. Jag är verkligen ingen friluftsmänniska, men det är ju helt tydligt något med skogen som får en att bli lugn i hjärtat. Att vistas i skogen höjer nog några procent på allas livskvalitet, skulle jag våga påstå. Den friska, lite kyliga luften, ljudet av vinden som rasslar långt borta, men som inte når en då man går där under alla trygga trädtoppar, solen som tränger sig fram mellan grenarna och skapar ett mjukt, sagolikt sken och den där känslan av att man smyger sig fram på skogsdjurens revir.

På lördagen skulle Sonja och jag ta oss till Noux, men eftersom bussarna gick olämpligt beslöt vi oss istället för att åka till friluftsområdet Luk. Det var ett perfekt val, eftersom det endast tog 1 timme att komma dit (till Noux skulle det ha tagit nästan två timmar!).

skog.jpg

sonja

skog2

sjo%cc%88

sol

tra%cc%88dlo%cc%88v

skogsjo%cc%88

img_3110

raksjö.jpg

blad

solglitter

3 thoughts on “Lördagsutflykt

  1. Sonja October 10, 2016 / 7:13 pm

    Så kiva dag det va!! 🙂 o bilderna e jättefina!

  2. amanda sofia October 11, 2016 / 7:17 am

    Tack Sonja! Joo, en helt super dag! Nästa gång blir det sen i Noux 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s