Bearpit Karaoke i Mauerpark

Det bästa med hela Berlinresan var definitivt söndagen som vi tillbringade i Mauerpark. Det var dessutom resans varmaste dag (31 grader), vilket fulländade hela upplevelsen. Direkt då vi kom till Prenzlaeur berg insåg vi att vi måste komma tillbaka till Berlin bara för att utforska det området. Den här gången gick vi raka vägen till Mauerpark för att gå på lopptorg. Och det var nog inget vanligt lopptorg! Musik, lättsam stämning, doften av grillad mat, folk som gick med ölflaskor i händerna medan de granskade utbudet. Det var helt enkelt en perfekt söndagssysselsättning. Vi köpte en affisch och en öl, satte oss på gräsmattan och tittade på människor. People watching är ju det bästa som finns!

img_2470

img_2477

img_2478

img_2480

När klockan slog 15 var det äntligen dags för Bearpit karaoke. Vi hade ingen aning vad vi skulle förvänta oss då vi satte oss ner vid den fullsatta amfiteatern. Men jag kan ärligt säga att det var en av dom roligaste stunderna och timmarna jag varit med om på någon av mina resor. Någonsin! Och det säger nog mycket. Jag brukar inte ens vara så förjust i karaoke, men det här var inte heller någon vanlig, sunkig karaokebar fullspäckad med berusade människor. Det här var en amfiteater fylld av glada människor från olika håll i världen. Joe Hatchiban, eventens arrangör, var dessutom jättebra på att underhålla publiken mellan uppträdandena. Han var rolig, sjöng bra och skapade en skön stämning. Vissa framträdanden var bättre än andra, men huvudsaken var att alla var med och sjöng med inlevelse. Se det som ett Berlintips!

img_2493

img_2488

img_2504

img_2505

img_2512

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s