Sent i augusti

Man skulle ju nästan kunna säga att min favorit årstid är här. Men vissa kan bli väldigt sårade av det påståendet, eftersom augusti fortfarande räknas som en sommarmånad. Men jag kan inte låta bli att (i smyg) glädjas åt att man måste plocka fram halsduken, att luften blir lite kyligare och att det samlas små gula löv på trottoaren. Vädret blir mer dramatiskt och man behöver inte ha dåligt samvete över att man vill vistas inomhus då och då. Kanske har jag en romantiserad bild av hösten, med sprakande brasor, yllesockor, sköna lässtunder, inspirerande skrivsessioner på caféer, rödvin och soliga promenader i gula landskap, men kanske det är exakt det man behöver för att överleva tanken på att vi nu går mot mörkare tider.

IMG_1254

IMG_1263

IMG_1278

IMG_1320

IMG_1326

IMG_1342

IMG_1375

IMG_1390

IMG_1412

IMG_1423

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s