En perfekt semesterdag

Idag har jag fått njuta av en perfekt semesterdag! Just en sådan dag som man längtar efter i mars då det känns som om vintern aldrig tar slut. Det började med en idyllisk lyxfrukost på bryggan, som tyvärr blev avbruten på grund av att Daniel hittade en fästing på sitt ben.

IMG_9830

IMG_9836

IMG_9860

Men sedan fortsatte dagen i lugn takt med mycket kaffe, sol och läsning. När vi skulle åka in till byn för att handla, blev butiksfärden plötsligt några timmar längre då vi  hittade en massa spännande Pokémons som förstås måste samlas. Frysvarorna smalt i bilen och vi var flera gånger tvungna att tvärnita och stanna vid någon vägkant då vi såg någon av våra gamla favoriter hoppa på Vichtisängarna.

IMG_9901

Sedan värmde vi strandbastun och tog några simturer under den färggranna himlen. Min sista semestervecka har börjat och meteorologerna har lovat att det ska vara soligt. Den här veckan spenderar vi nog här ute i naturen.

IMG_9931

IMG_0005

IMG_0041

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s