Första dagen i Skåne

IMG_8033.JPG

På tisdagen ringde väckarklockan redan vid fyra på morgonnatten. Den enda gången det är okej att klockan ringer före sex på morgonen är då man ska åka på resa! Resan till Skåne gick smidigt och problemfritt till. När vi landade i Köpenham tog vi tåget till Ystad och där träffade vi Daniels pappa som skjutsade oss till deras sommarvilla som de hyr i en liten by som heter Peppinge.

IMG_8091.JPG

IMG_8036

Huset som vi nu bor i är snyggt inrett i en lantlig och romantisk stil och har en massa olika rum, samt en stor gård med färggranna rosor i alla knutar.

IMG_8038

IMG_8041

När vi kom fram var klockan först 11 här i Sverige, men för oss kändes det som eftermiddag då vi varit vakna så länge. Vi blev varmt välkomna och bjudna på kaffe och frukost.

IMG_8047.JPG

IMG_8051

IMG_8050

IMG_8048

IMG_8068

IMG_8064

IMG_8072

Efter några tupplurer i bilen var vi framme i Simrishamn där vi utforskade nya miljöer och gick in i några butiker. Efter det åt vi en god lunch vid havet. När vi kom tillbaka till huset somnade vi alla på olika ställen och när vi vaknade sken solen igen och vi kunde avnjuta en utsökt middag och dricka lite bubbligt, samt spela sällskapsspel.

IMG_8114

IMG_8124

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s