Kvällspromenad

13517870_10157080627785174_2024183690_o

Idag var det en perfekt kväll för att gå på en promenad i det här sällskapet. Under vår promenad blev jag ännu mer förälskad i Helsingfors och insåg hur många hörn och knutar jag ännu inte bekantat mig med. Vi gick runt Skatudden och jag förstod genast att om jag skulle bli miljonär skulle jag nog gärna investera i en lägenhet i dom trakterna. Så lugnt, men ändå mitt inne i stan.

Något annat att vara glad över: imorgon börjar semestern!!! Och på fredagen är det midsommar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s