Livet på landet

Livet här ute på landet är så kravlöst och avkopplande. Nu just känns det som om jag kunde stanna här i flera veckor. Man skulle aldrig titta på klockan, utan endast följa sina behov; äta när man blir hungrig, sova när man är trött, vakna när man känner för det. Bada bastu när man fryser, stekas i solen när den äntligen tittar fram. Skriva, läsa, spela kort, lyssna på podcasts, laga mat, umgås, dricka vin, måla i färgläggningsböcker, ta tupplurer och bara sitta och tänka, stirra ut över sjön. Men istället måste vi packa ihop våra saker och åka in till stan för att lida av söndagsångesten. Som tur lindrar man ångesten genom att laga pizza och se en bra film.

IMG_6693

IMG_6695

IMG_6737

IMG_6730

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s