Hemma igen

Inatt landade vi över en timme senare än planerat och var alltså hemma först kring 2 på natten. Följande dag hade vi alla tre tidig väckning och jobb. Från och med nu tänker jag försöka komma ihåg att ta ledigt dagen efter att man kommit hem från en resa, speciellt om man landar kring 1 på natten!

Under vår fyra dagars resa har jag tagit nästan 1000 bilder, så det tar en stund att gå igenom dem. Cambridge var en charmig, liten universitetsstad med ståtliga, historiska byggnader, en massa cyklande studeranden, stora och lummiga parker, samt kossor som promenerade fritt bland människorna. Om någon ska åka till London skulle jag nog rekommendera en dagsresa till Cambridge! Det tog ca 45 minuter med tåg från Kings Cross. Helt värt det!

IMG_6804

IMG_6811

IMG_6833

IMG_6858

IMG_6877

IMG_6928

IMG_6933

Nu ska jag äta middag och se på senaste avsnittet av Game of Thrones som jag väntat på i flera dagar. Reseinlägg kommer senare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s