Stora familjen

IMG_6503

IMG_6507

Förra lördagen dukade vi upp för fest! På menyn stod det: en massa färggranna sallader, rökt lax, murkelsås, blåbärspajer, små cheesecakes, skumpa och vin.

IMG_6514

IMG_6519

IMG_6527

Det var första gången som min familj kom på besök till Vichtis. Daniels och mina föräldrar har träffats förut och till vår lättnad märkte vi direkt att alla kom så bra överens med varandra. Och det gjorde de den här gången också! Det var så roligt att plötsligt stanna upp i allt vimmel och tänka att våra familjer passar så bra ihop och att vi nu mer känns som en hel stor familj än två skilda familjer.

IMG_6559

IMG_6544

Det var bådas familjer (minus två av mina bröder och en av Daniels bröder) + Sonja och Joni. Men Sonja är ju som min syster, så de räknas nog som familj.

IMG_6561

IMG_6566

Då Daniel träffade min mamma för första gången sade han direkt att det var något i henne som påminde honom om hans egen mamma. Och när mammorna träffades för första gången för ett par år sedan såg vi nog alla det ganska tydligt. De har samma slags humor och är båda konstnärliga på sitt eget sätt.

IMG_6572

IMG_6578

IMG_6588

Det känns så bra att ha en så stor och fin familj som alltid finns där för en; en familj som jag föddes i och en som jag lärde känna för ca 8 år sedan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s