Äntligen ut på äventyr!

En stad som Sonja och jag alltid återvänder till är nog London. Vi åkte dit för första gången för jämnt tio år sedan när vi som 16-åringar tillbringade tre veckor i England. Efter det har det blivit x-antal besök till den kulturella, levande och mångsidiga staden. Jag kan inte ens sätta fingret på vad det är som alltid drar oss dit, men kanske charmen ligger i det att det är en storstad. Jag älskar vimlet, kaoset och livet som det medför. Dessutom tror jag att alla våra fina besök har satt sitt spår i oss och får oss att vilja återvända och skapa nya minnen där.

london1

1900633_10153836395790174_1805358740_o

london3

london4

london5

Det bästa med den här kommande resan är att vi inte enbart ser London, utan när vi landat på Heathrow, sätter vi oss på tåget som tar oss till universitetsstaden Cambridge! Det är alltid lika spännande att se nya städer och ställen. Att resa med sin bästis är nog det bästa sättet att börja sommaren på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s