Examensfest

Syrenerna blommar utanför vårt köksfönster här i Vichtis och vi badar i strandbastun, hoppar i sjön, spelar Yatzy i kvällssolen, umgås med Daniels föräldrar, grillar och förbereder inför festen. Snart ska vi kyla ner skumpan och om några timmar kommer gästerna. Det blir nämligen Daniels examensfest här i Vichtisskogarna! Solen gömmer sig nu bakom ett tjockt molntäcke, men vi får hoppas att det klarar upp under dagens lopp.

IMG_6318

Såhär fint väder får det gärna bli idag också!

IMG_6332

IMG_6349

IMG_6327

IMG_6420

IMG_6422

IMG_6386

IMG_6443

IMG_6476

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s