Sommarkänslor

IMG_6245.JPG

Idag har jag konstant gått omkring och sagt “tänk att det nu är sommar!”. Förra året missade vi ju den långa och kalla väntan, så det här året har jag verkligen njutit av den här övergångsperioden från vinter till vår och nu vår till sommar. Det är inte bara färgerna som exploderar i trädtopparna och buskarna, utan det är alla dofter, ljud, djur och människor som väcks till liv. Det är som om någon har vridit upp volymen, justerat kontrasterna och färgerna på naturen och omgivningen. Allting blir lite vackrare, lite bättre och lite mer levande.
Idag satt jag länge på en bänk i solen och betraktade människorna som gick förbi. Jag såg hur alla stannade upp vid havet och blickade ut; njöt. Tänk att sommaren verkligen kom det här året igen. Nu just är jag nog ganska så nöjd och tacksam över att få leva i det här landet, i den här staden och i den här årstiden.

IMG_6248

IMG_6265

IMG_6261

IMG_6268

IMG_6274

IMG_6287

IMG_6277

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s