Surt och bubbligt

Trots alla studier har jag också skapat tid för roliga grejer. Igår på eftermiddagen, efter att båda hade kämpat hela dagen med egna skolsaker, gick Daniel till bibban och printade ut ungefär 300 sidor text, alltså (tre kopior av) hans färdiga avhandling! Jag kan bara föreställa mig hur lättad och glad man då är när man når det målet i sitt liv och i sina studier. Det var vi ju givetvis tvungna att fira! Fram med skumpan! Daniel briljerade med sina matlagningskunskaper och jag knåpade ihop en syrlig citronsorbet. Först nu efteråt när jag ser på bilderna märker jag att hela vår middag präglades av citron. When life gives you lemons osv.

IMG_6016

IMG_6036

IMG_6049

IMG_6051

IMG_6061

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s