Vårlistan

Har våren börjat som du tänkt dig? Jo, har haft en hel del program, men också tid att koppla av. En perfekt kombination av båda.

IMG_3905
När det kändes som evigheter till våren

Hur såg ditt liv ut förra våren? Det var den allra bästa våren i mitt liv; svårt att toppa det! Jag bodde en månad i Los Angeles, roadtrippade två veckor i Kalifornien, Arizona och Nevada, samt bodde en månad i San Francisco. Drömmen!

IMG_8493
I Arizona

Hur hoppas du att våren blir i år? Jag hoppas att jag kommer framåt med avhandlingen och blir färdig med mina andra studier. Jag vill umgås med vänner och gå på dejter med Daniel. Jag vill dricka mjöd och skratta på Vappen. Jag vill inreda färdigt vår stuga och hitta tid att läsa och skriva något annat än studierelaterat.

IMG_4973

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår? Jag hoppas och tror att jag är politices magister vid det skedet. Resten är ganska oklart och öppet, vilket jag egentligen tycker om.

IMG_3521

Vad är ditt vårplagg nummer ett? Måste kanske säga jeansjacka och vita converse. Mina vita converse var allt annat än vita och hade en massa hål så de fick stanna på flygfältet i Paris på hösten 😦 Det är väl snart dags att springa ner till Stockmann och köpa ett par nya.

IMG_6347
Blommor i Berlin

Hur förändras musiken du lyssnar på under våren? Den förändras nog inte alls beroende på årstiderna. Eller ja, kanske jag lyssnar på en aning lugnare och mer melankolisk musik på hösten än resten av året av någon oklar anledning.

IMG_0323
Vin i Napa Valley

Har du några särskilda vårprojekt på g? Om man kan kalla sin pro gradu-avhandling för ett projekt, så ja. Och sen så klart stugan i Vichtis!

IMG_8317

Vad önskar du dig i vår? Skrivna sidor till min gradu. Och mer tid, så att man hinner med allt.

IMG_8172

Föredrar du våren eller hösten? Hösten. Men båda har sina sidor. Slutet av maj är ju nog en favorittid, men då brukar det redan kännas som försommar, så mitt svar är nog hösten.

IMG_8205

Vem/vad är din vårförälskelse? Tulpaner, skumpa i solen, sparris med hollandaise, Vappen, körsbärsträd som blommar, första glassen utomhus, vårregn, tussilagon vid vägkanten, vitsippor och blåsippor.

IMG_7550

Tre saker som stoppar vårkänslorna. Minusgrader, smutsiga fönster och stress.

IMG_3435

Har du redan några sommarplaner? Jag har inte planerat så långt ännu, vet inte ens när jag kommer att hålla min semester. Men i juni åker jag till Cambridge och London och i augusti blir det två bröllop. Där i mellan hoppas jag på ett besök till Skåne och många sköna dagar på holmen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s