Blåsippor och en nästan färdig stuga

På lördagen blev det spontanträff med hälften av min släkt, eftersom två kusiner och en moster har flyttat några hundra meter ifrån oss. Efter lunchen skyndade vi till Vichtis, för att inte missa den soliga vårdagen. Vi köpte två knippen sparris och en flaska skumpa på vägen. När vi kom fram sa vi snabbt hej till Daniels lillebror och sedan halvsprang vi ner till bryggan för att värma oss lite i solen och dricka lite bubbligt.

IMG_4941

IMG_4946

IMG_4947

IMG_4962

IMG_4969

IMG_4982

IMG_5016

IMG_5028

IMG_5033

IMG_5040

IMG_5048

IMG_5053

Sedan var det dags för lite planering av stugan. Nu är golvet målat, väggarna är vita och innertaket är fixat. Det är en enorm skillnad från tidigare, trots att stugan då också var riktigt mysig. Vi ska ännu bära in och montera ihop köket (beställde ett helt nytt kök från IKEA), slänga/bli av med vissa grejer, hänga upp två tavlor, köpa ett vitt överkast, en fåtölj  (den här från IKEA),madrasser till loftet och en ny lampa i köket, samt måla några möbler vita. Vi åker tillbaka redan om fyra dagar för att måla möblerna! Visar mer bilder sen när stugan är helt färdig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s