Påsken

Under påsken har Daniel och jag umgåtts intensivt med bådas familjer. Det började redan på torsdagen efter jobbet, då jag fick skjuts till min bror för att äta tortillas och träffa mina bröder och brorsbarn. Sedan fortsatte påskfirandet med en middag i Tusby, öl och diskussioner på Jägaregatan, en roadtrip till Ekenäs i den lilla, röda bilen och sedan tidig väckning på söndagen för att åka till Vanda. Idag landade vi här hemma och det känns nu lite som att jag skulle kunna sova i tjugofyra timmar. Men istället går vi på promenader i vårskenet och diskuterar om våra jobb och framtidsplaner, saknar Los Angeles och längtar ut till världen.

IMG_4900

IMG_4892

IMG_4907

IMG_4921

IMG_4872

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s