Fredag igen

Ibland känns det som om 90 % av tiden går åt till att tänka på just det: tiden. Hur snabbt den går och att det nu igen har gått en vecka sen förra veckoslutet. Att det är fredag igen!?

Förra veckoslutet var ett av de allra bästa. Vi var båda väldigt vemodiga när vi på måndagen körde bort från Vichtis och in mot stan igen. Det var ett par väldigt avkopplande dagar som verkligen behövdes. Vi gjorde det som alltid bör göras i Vichtis: badade bastu, åt god mat, drack vin och satt länge och diskuterade om allt möjligt. Dessutom kunde man när som helst gå ner till bryggan, sitta på bänken och dra in den friska luften och lyssna på naturens alla små ljud som man aldrig hör mitt inne i stan. OCH så fick vi se och planera renoveringen av stugan!

IMG_4682

IMG_4698

IMG_4747

I dag börjar också ett roligt, samt avkopplande veckoslut. Först blir det bio med Sonja och i morgon återvänder vi till Vichtis för att bygga ihop köket i stugan! Jag tror stugan blir färdig i april, om inte redan i mars!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s