Att skriva avhandling i skogen

Igår körde vi till Vichtis direkt efter jobbet. Huset var tomt, eftersom Daniels föräldrar åkte till Karibien och stannar där en vecka. Daniel och jag skulle båda ha gradu-fredagar och eftersom det renoveras i vår byggnad, tänkte vi att vi får bättre skrivet ute på landet.

IMG_4582

IMG_4574

När jag vaknade jämnt 10.00, utan någon väckarklocka blev jag nästan överraskad av denna tystnad. Inga hissljud, grannljud eller renoveringsljud. Då jag steg upp och öppnade ytterdörren hörde jag Talgoxen och ljudet av smältande snö. Mycket rofyllt. Sen var det bara att koka kaffe, äta två avocadosmörgåsar och sätta i gång. Det bästa med dagen är att vi båda varit så produktiva med våra avhandlingar. Det var på alla sätt ett bra beslut att komma hit för att skriva.

IMG_4587

IMG_4597

Dagens belöning:

 

IMG_4601

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s