Fem positiva

  1. Att det är fredag i dag och att jag i morgon åker till Tallinn med tre favoritpersoner. Vi ska skåla i champagne, äta lyxig mat för inga pengar alls och dessutom övernatta där och komma hem först på söndagkväll. En väldigt välkommen liten miniresa.
  2. Att himlen är så ljus när man stiger ut ur kontoret och promenerar till bussen efter fem.
  3. Att det nu är bestämt att jag ska åka med Sonja och hennes mamma till Cambridge i juni!! Ser så framemot att se en helt ny stad i England, och dessutom en universitetsstad! Skulle ju vara så coolt att smyga sig in på en föreläsning där. Dessutom kommer vi troligen att övernatta i London en natt. Så som jag har saknat London!
  4. Hela stugprojektet! Älskar att planera och tänka på det.
  5. Att slutresultatet blev ganska bra:

IMG_4239

IMG_4244

Vem får inte lust att åka till Paris?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s