Fredag!

IMG_4053

I dag är det min favorit dag! Jag menar inte Runebergsdagen, även om det nog smakar med en bakelse till frukost. Det är äntligen fredag! Hela dagen ägnas åt studier, vilket ju inte alltid är så roligt, speciellt då man läser till en obligatorisk och ganska tråkig tent, men det känns skönt att få dricka några koppar kaffe i lugn och ro medan man växlar mellan olika tentböcker. Och att dessutom veta att man har hela veckoslutet framför sig. Glad fredag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s