Söndag

Söndagen var just så som man önskar att alla söndagar i januari skulle vara. Jag vaknade kring 10 när väckarklockan ringde. Sedan lagade Daniel frukost åt oss, medan jag pressade färsk apelsinsaft. Vi gjorde HBLs duell medan vi åt och sedan promenerade jag till Salutorget för att möta upp Sonja. Vintersolen målade Helsingfors i olika pastellnyanser. Både snön och molnen såg ut som bomull. Sonja och jag gick till Wanha Satama för att gå på bröllopsmässa. På mässan smakade vi på skumpa, tittade på en modeshow och talade om hennes bröllop. Och resten av kvällen tillbringade jag inne i värmen och tittade på ca 8 avsnitt av Big Bang Theory och det nyaste avsnittet av Sherlock Holmes. Bra dag.

IMG_3764

IMG_3767

IMG_3772

IMG_3795

IMG_3800

IMG_3801

IMG_3811

IMG_3815

One thought on “Söndag

  1. Sonja January 18, 2016 / 6:07 pm

    Jee, det va kiva eftermiddag! 🙂 ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s