Long time, no see

Det är över två månader sedan jag bloggade. Jag vet inte egentligen vad som hände, varför jag slutade. Men kanske det är dags att fortsätta igen. Den här hösten känns det verkligen som om jag av misstag tryck på fast forward-knappen på fjärrkontrollen. Jag vet att man alltid säger så på hösten; att tiden bara sprungit iväg. Men den här hösten har nog sprungit snabbast av dom alla.

Det har varit små resor hit och dit (Paris, Tartu, Stockholm x 2 ) och födelsedagskalas (mina båda föräldrar fyllde 60 i december) och en hel del skrivande. Dessutom utöver allt det roliga har jag studerat och jobbat. Det är ju helt logiskt att tiden går snabbt när man har så mycket att göra.

Och i morgon är det redan julafton. Känns ju ganska galet, men roligt. Ingen vit snö täcker marken, men jag känner mig ändå redo för jul. Mina fem senaste jular har alla varit olika, vilket jag tycker är bra. Då har jag inte lika höga förväntningar och behöver inte kedja mig fast i en massa traditioner och bli besviken om inte allt blir perfekt eller så som det alltid varit. 

 

IMG_2676

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s