Paris is always a good idea.

I skrivande stund sitter jag högt ovanför molnen någonstans över Europa. Om en timme landar vi i Paris! Det kommer att regna idag och imorgon, men vem bryr sig? Jag älskar den här stunden just före en resa har börjat. Allt är framför oss! Vi lägger antagligen upp bilder och texter på vår reseblogg: adventureswithdandy.wordpress.com!  Daniel sitter bredvid mig och skrattar högt åt en podcast (Ted & Kaj) och jag ska nu skriva ostört den sista timmen av flygresan. Jag älskar att Norwegian har gratis wifi (även om det inte är av det snabbare slaget), det borde finnas på alla flyg!

9dc05e2c2df06058c76c3e0e828db950

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s