Tre bröllop i år

e1

e2

e5

e6

Förra veckan packade vi undan sommaren, dvs. vi tog ner masten från segelbåten.

Det känns som att det händer ganska mycket just nu, även om det inte handlar om något stort. Men att det händer något är ju bara bra. Då hinner jag inte bli så rastlös. Just nu är det Galna dagar, dejour under kvällarna och söndagen, essäer och föreläsningsdagböcker som ska skrivas, läsning inför lördagens tent och efter tenten blir det bröllop! Älskar hur det i år plötsligt dök upp en massa bröllop. Jag antar att vi nu inlett den åldern då vi får springa på bröllop varje sommar ca tio år framöver. Det här blir det andra bröllopet jag går på det här året, och på nyårsafton blir det ännu ett tredje. Det första bröllopet var i början av juli, på en vacker och stor herrgård i Björneborg.
Fint förresten att man får gå på tre totalt olika bröllop i år: sommarbröllop, höstbröllop och vinterbröllop! Och här mellan varven planeras det så klart nästa års bästisbröllop! Spännande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s