När vi rymmer till Vichtis

V1

V2

V3

V5

V6

V7

V8

V11

V12

V13

Det är här vi brukar bo när vi är i Vichtis. Daniels mamma och styvfar köpte en liten röd stuga här för ca tio-femton år sedan. Och några år senare började de bygga ett större hus högre upp på tomten. Huset blev helt färdigt för ungefär fyra år sedan och efter det har Daniels föräldrar bosatt sig i det. Huset är ett riktigt drömhus med stora fönster och utsikt över sjön, två våningar, stort kök, elbastu, yacuzzi, biljardbord och vinkällare. Det känns ganska lyxigt att kunna rymma hit då man känner ett starkt behov av miljöombyte. Daniels mamma är flygvärdinna och hans styvpappa är flygkapten, så de brukar ofta vara ute i vida världen. Då brukar vi kunna välja om vi vill bo i det stora, lyxiga huset eller i den lilla, mysiga stugan med brasa. Vi är nog ganska lyckligt lottade som har så många stugor och landeställen att välja mellan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s