Vichtis

vichtis

löv

Hälsningar från Vichtis! Vi har det riktigt bra här. Ibland behöver man komma ut till naturen och känna lugnet av skogen och sjön. Vi körde igårkväll hit och var framme ca 21.15. Men allt för att få vakna upp här, till en såhär fin och solig dag. Idag har vi badat bastu, planerat en renovering, njutit av värmen (känns som sommar!), umgåtts med Daniels styvfar, gått på en lång promenad och ätit plättar med Nutella. Ikväll ska vi bada lite till bastu, men den här gången i vedbastun och så ska vi äta en god middag. Skönt med lite miljöombyte nu och då.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s