Inflyttningsfest och en skön söndag

Igår gick vi bokstavligen hundra meter för att komma till en inflyttningsfest. Det tog högst en minut och sen var vi på sjunde våningen och drack olika drinkar och spelade spel medan vi lyssnade på 90-tals musik. Natten avslutades med blåbärsshottar på en karaokebar och nattmat på Delish innan man stupade i säng vid tre-tiden. En extremt bra lördag alltså.

t2

t4

t6

Och söndagen var inte så dålig den heller. Vi gick omkring i några inredningsbutiker, tittade på kostymer på Stockmann, köpte böcker och en kalender från Akademen, åt en fylld croissant som lunch och promenerade hem längs havet. Drack flera koppar kaffe och tillredde en kryddig wok till middag. Tittade på några avsnitt Sons of Anarchy (har snart plöjt hela serien på ett par veckor) och läste lite på mina nya pocketböcker.

S1

S2

S3

S4

S5

S6

S8

S9

Nu känner jag mig ganska redo för en ny vecka. Och imorgon ska jag göra något jag aldrig tidigare gjort: gå och kolla på brudklänningar med (och till) Sonja! Såhär föreställer jag mig att det blir:

The One with the Cheap Wedding Dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s