Mitt i höststormen

Vinden viner och försöker våldsamt ta sig in i lägenheten, känns det som. Det här är en sådan dag då jag är glad att jag bor i ett höghus med flera grannar som springer av och an i hissen och trappan. I den här stormen skulle det nog vara lite för kusligt att bo mitt inne i skogen i något stort hus med för många rum, varifrån det plötsligt skulle höras steg ifrån. Huj. Eller låta som att någon försöker ta sig in genom fönstret då det egentligen bara är vinden.

Det känns så galet bra att det är fredag. Nu ska jag hälla upp ett glas rödvin och hoppas på att veckoslutet inte rinner iväg för fort, som den alltid brukar göra. Ikväll ska vi damma av raclettepannan och äta en lyxig fredagsmiddag. Raclette och fondue hör nog helt klart till hösten.

IMG_5452

IMG_5483

Senast vi åt raclette var för ett år sedan med de här typerna. Imorgon blir det fest med samma gäng!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s