Sommarbeslut

a2

Ett av sommarens svåraste beslut var att vakna till det här dagen efter vår årsdag och att sedan avgöra om vi skulle stanna till kvällen eller åka till Helsingfors som planerat. Det hade ännu inte varit en enda solig, molnfri och spegelblank dag under sommaren, så det kändes jobbigt att lämna skärgården. Men samtidigt visste vi att vi skulle åka i något skede av dagen, och då blir den dagen oftast den där “åka-hem-dagen” som ändå inte är så värst avkopplande. Så vi diskade och städade och vinkade hejdå till holmen. Sedan körde vi in till stan och njöt av den första sommardagen i Helsingfors istället.

a1

a3

a4

a5

a6

a7

a8

a9

a10

a11

Vi åt lunch på Salutorget och delade en crêpe med bär, choklad och grädde till efterrätt. Sedan gick vi omkring i stan och njöt av vår lediga och soliga dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s