Höstglädje

Min sista semesterdag var helt otroligt bra. Den började med lyxfrukost, fortsatte med dagsbio klockan 11.30 och avslutades med bokning av flygbiljetter! Dagen innehöll alltså tre av mina favorit sysselsättningar. Dessutom hann jag där imellan låna några böcker till morgondagens kurs och köpa en massa olika frukter från K-markets fruktrea. Trots att solen sken idag kunde man ana vissa höstkänslor i luften, och imorgon har vi officiellt inlett min favoritårstid. Jag är så motiverad, utvilad, inspirerad och förväntansfull inför kommande höst!

juiceFör några dagar sedan drack vi apelsinjuice i sommarhettan på husets mattbalkong.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s