Sista semesterdagen

Imorgon är det min sista semesterdag. Egentligen slutade min semester redan förra veckan, för då började jag skriva på min 20-sidors essä som jag har bestämt att ska vara färdig om ett par veckor. På tisdagen börjar mina föreläsningar och på onsdagen fortsätter jag jobba. Jag är så extremt nöjd med min långa semester, så jag är nästan glad att få återvända till vardagen. Älskar känslan av att inte ha söndagsångest trots att jag vet hur fullspäckad höst jag kommer att ha. Eller det är väl kanske just därför jag inte har ångest; för att jag har så mycket program. Jag har fått en ny glöd i min studiemotivation och jag ser framemot att träffa människorna på jobbet igen efter en så lång sommarpaus. Det känns som om jag just nu är på rätt ställe och att jag definitivt kommer att gå framåt i studierna det här året. Studiemotivationen går i vågor för mig, men jag märker att det hjälper att jag har skrivit listor på alla de kurser jag ska gå och att jag har ett synligt och konkret mål framför mig.

kaffe2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s