På holmen

gräslök

gräslök2

hav2

hav4

hav3

hav6

IMG_6827

sol

mumin

eld

19.7.2015

Solen kastar ett trött och gult sken över det stormiga havet och tallarna svajar med vinden. Det är ett typiskt Porkala-väder, som jag brukar kalla det. Här brukar det nästan alltid blåsa, på vår holme. Men det stör mig inte. Det känns tryggt och just så som det ska vara.

Det är tredje gången i år som jag besöker holmen, trots att vi redan är halvvägs in på sommaren. Men så brukar det bli nuförtiden. Man hinner besöka holmen endast ett par-tre gånger per år. Den här gången är det Daniel, Sebbe och jag som är här. Ute lägger sig solen och vi ska snart äta chips och spela Uno, Monopol eller något annat roligt med Radio Sun Classic i bakgrunden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s